skip to main content
NL EN

Nieuwe Trainingsmogelijkheden voor Docenten in Voorjaar 2024

Dit voorjaar biedt het VIS-ondersteuningsprogramma weer twee boeiende trainingsmogelijkheden voor docenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun vaardigheden in virtuele internationale samenwerking en het creëren van impactvolle online interculturele uitwisselingen.

Deelname is kosteloos voor deelnemers met een geldig VIS-project ID. Van ieder VIS-project kan slechts één persoon deelnemen aan één van deze trainingen. Let op de registratie deadlines en schrijf je tijdig in. Klik op de links naar de trainingspagina’s voor meer details en om je aan te melden.

Grijp deze kans en verrijk je onderwijspraktijk!

Deze training is bedoeld voor docenten met weinig of geen ervaring in virtuele internationale samenwerkingsprojecten. De training omvat vier dagdelen, elk gericht op verschillende aspecten van Virtual Exchange pedagogiek en het opzetten van succesvolle VIS-projecten.

  • Data: 28 februari, 1, 6 en 8 maart, van 9:00-13:00 uur (voertaal afhankelijk van aantal aanmeldingen en voorkeur)
  • Tijdsinvestering: 16 uur in totaal
  • Registratie Deadline: 16 februari 2024

Deelnemers zullen praktische ervaring opdoen met platforms zoals Moodle en Zoom en leren over de integratie van technologie in pedagogiek, het ontwerpen van projecten en het overwinnen van uitdagingen in VIS.

Deze training is ontworpen voor docenten met enige ervaring in virtuele internationale samenwerking. De focus ligt op het ontwerpen en evalueren van effectieve studentgerichte online uitwisselingsprocessen.

  • Data:
    Engelstalig: 28 mei, 4, 11 en 18 juni van 15:00 tot 17:00.
    Nederlands- of Engelstalig: 30 mei, 6, 13 en 20 juni van 15:00 tot 17:00
  • Tijdsinvestering:16 tot 18 uur in totaal
  • Registratie Deadline: 10 mei 2024

Deelnemers zullen diepgaande kennis opdoen over VIS-pedagogiek, het ontwerpen van leerprocessen en het evalueren van de impact van hun projecten.