skip to main content
NL EN

Vind een partner

Voor veel mensen die zich bezig houden met Virtual Exchange of VIS begint dit proces met het vinden van een geschikte samenwerkingspartner. Op deze pagina presenteren we enkele initiatieven die erop zijn gericht docenten te ondersteunen bij het vinden van een partner voor virtuele uitwisselingen.

The UNICollaboration Virtual Exchange Partner Finding Tool

De UNICollaboration Virtual Exchange Partner Finding Tool ondersteunt docenten bij het vinden van een virtuele uitwisselingspartner. Je kunt door de beschikbare Virtuele uitwisselingen scrollen of je eigen voorstel toevoegen om gevonden te kunnen worden door anderen.

Lees meer

UNICollaboration Partnering fair

Regelmatig verzorgt UNICollaboration een Partnering Fair waar je kunt speeddaten met potentiële partners voor je virtuele uitwisseling. Houd de nieuwspagina van de website in de gaten of zoek voor “Partnering Fair” via bovenstaande link.

Lees meer

The Stevens Initiative "Find a partner" form

De Stevens Initiative helpt mensen en organisaties actief in virtuele uitwisselingen bij het vinden van een partner. Nadat je het formulier hebt ingevuld wordt je aanvraag in behandeling genomen om te kijken of er een gepaste match beschikbaar is.

Lees meer

Coil Connect

Coil Connect biedt een lijst met organisaties actief in virtuele uitwisselingen met een indicatie of deze organisaties actief op zoek zijn naar partners. Je kunt je eigen organisatie hier ook registreren om op de lijst te komen te staan.

Lees meer