skip to main content
NL EN

VIS-ondersteuning

Als virtueel internationaal samenwerkingsproject (VIS-project) doe je er alles aan om Nederlandse en buitenlandse studenten in staat te stellen om op afstand samen te werken aan vraagstukken en tot een eindproduct te komen. Gaandeweg werken studenten aan hun interculturele competenties, taal- en digitale vaardigheden. Docenten, onderwijskundigen en andere betrokken onderwijsprofessionals die VIS-projecten begeleiden komen best wel eens voor vragen of uitdagingen te staan. Om hen daarbij te ondersteunen, kunnen zij bij VIS-ondersteuning terecht.

Aanbod

VIS-ondersteuning biedt docenten en onderwijskundigen diverse mogelijkheden om advies, handvatten en inspiratie op te doen. We maken daarbij gebruik van onze eigen (ervarings)deskundigheid én die van VISsers die jou voorgingen. Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod. Met onderaan deze pagina een keuzehulp.

Online vragenloket

Stel je vraag en ontvang binnen 5 werkdagen antwoord.

Meer weten

Inloopspreekuur

Iedere tweede maandag van de maand om 13.00 uur. 

Meer weten

Community of Practice bijeenkomsten

Intervisie met vakgenoten uit andere VIS-projecten en deskundigen op het gebied van o.a. internationalisering en onderwijskundig ontwerpen.

Meer weten

Advies voor bestuur en management

Over de strategische en duurzame inbedding van VIS.

Meer weten

Trainingen

Voor docenten en onderwijskundigen binnen VIS-projecten organiseren we trainingen. Per VIS-project mag één docent een training kiezen uit de trainingen die voor docenten beschikbaar zijn. En per project mag ook één onderwijskundige zich inschrijven voor een training bedoeld voor die beroepsgroep. Bekijk het complete aanbod.

Keuzehulp