skip to main content
NL EN

Inschrijving nieuwe ronde docenten trainingen geopend

Ben je nieuw bij VIS en klaar om je project zo goed mogelijk vorm te geven? Van 30 mei tot 23 juni organiseren we voor docenten twee trainingsmogelijkheden met een vergelijkbare opzet waarbij zelfstudie wordt gecombineerd met live online trainingssessies, verspreid over een periode van 4 weken. Wil je alles te weten komen over de belangrijkste ontwerpelementen voor een succesvol VIS-project? Meer leren over pedagogische methoden die nuttig zijn voor VIS? Of best practices en verschillende digitale tools ontdekken? Bekijk de twee opleidingsmogelijkheden hieronder en schrijf je in!

Schrijf je uiterlijk 12 mei in (met je VIS-ID) op de trainingspagina van jouw voorkeur.
Let op: je kunt per VIS-project slechts aan één docentenopleiding deelnemen.

Deelnemers aan eerdere trainingen geven aan dat de training het inzicht in de belangrijkste onderdelen én uitdagingen van virtuele internationale samenwerking vergroot.

“Het was een uitzonderlijke ervaring om weer student te zijn. Het maakte me bewust van de uitdagingen die het met zich meebrengt, zoals wekelijkse verplichtingen om de lessen bij te wonen, het vooraf voorbereiden, het belang van een studentvriendelijk [leerplatform] dat op een consistente, logische manier de inhoud weergeeft. Ik ervaarde ook de krachtige rol van synchrone en asynchrone peer discussies. De pedagogische tips om impact toe te voegen aan onze VIS-projecten waren nuttig, vooral omdat ze werden gebruikt om discussies te stimuleren tijdens onze wekelijkse Zoom-sessies. Voor mij was het delen van onze ervaringen een van de krachtigste aspecten van deze training. Ik prijs jullie voor het samenstellen van een groep deelnemers die – ondanks hun uiteenlopende ervaring met VIS – volop van elkaar konden leren.”

Weet je niet zeker welke training het beste bij jouw past? Bekijk onderstaande visual om een keuze te maken of neem contact met ons op voor advies.