skip to main content
NL EN

Save the date: live VIS-event 9 november

Op donderdag 9 november 2023 vindt het tweede VIS-event plaats. Dit keer zijn we te gast bij de Rijksuniversiteit Groningen. Dit evenement is voor IEDEREEN die geïnteresseerd is in Virtuele Internationale Samenwerkingsprojecten (VIS). Ongeacht ervaring met VIS. Dus ben je docent, onderwijskundige, internationaliseringsmedewerker, beleidsmaker of manager met interesse voor VIS? Noteer 9 november dan alvast in de agenda!

Wat kun je verwachten?

Tijdens het vorige VIS-event in Utrecht verwelkomden we meer dan 80 deelnemers en boden we hen een afwisselend programma aan dat goed werd gewaardeerd. In november organiseren we weer zo’n programma: vóór en dóór VIS-ers. Met korte presentaties, campfire-discussies en postersessies. Voor en na de sessies is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere instellingen. In grote lijnen ziet de dag er als volgt uit: 

  • Ochtend (nieuw!): mogelijkheid om individueel vragen te stellen en advies te krijgen op jouw eigen project(idee) van adviseurs en trainers verbonden aan de VIS-ondersteuning
  • Lunch en posterpresentaties; 
  • Middag: ervaringspresentaties, campfiresessies en posterpresentaties 

De Call for Proposals opent op 1 mei aanstaande.
Aanmelding voor het bijwonen van het VIS-event is mogelijk vanaf 4 september.
Houd voor beiden onze nieuwsbrief in de gaten.